hampurilainen

by ulla on 4.11.2010 · 0 comments

Ja mikäpä muukaan kuin hampurilainen! Puolustelen tekoani kuitenkin hampurilaisen erikoisuudella vai mitä sanotte: kotitekoisen rapsakan sämpylän välissä on linssi-saksanpähkinä -pihvi, avokadoa, salaattia, kurkkua, aioli-soossia ja chilirelissiä. Juomana toimii tuoreesta ananaksesta, banaanista ja mangosta surautettu smoothie. Päihittää mäkkärin 100-0!

Tietoja kirjoittajasta Ulla:
http://blogi.taku.fi/umhavatar.jpgUlla Maria Hoikkala on toiminut viestintäalan yrittäjänä vuodesta 1995. Laaja kansainvälinen kokemus - asunut mm. Yhdysvalloissa useita vuosia. Saanut Yhdysvalloissa Patricia M. Cavin Memorial Award for Excellence in Journalism -tunnustuspalkinnon.

Leave a Comment